Lukša|OBITELJ

 

Na proslavi trećeg rođendana Lukše igraonica je bila puna djece, graje i veselja i za divno čudo bez suza i svađa ; ) Prekrasno je vidjeti djecu različitih uzrasta kako se lijepo igraju i slažu. Dok su se djeca zabavljala u igraonici roditelji su imali i svoje druženje u susjednom restoranu, što je ispala dobitna kombinacija za cijelu obitelj.

AKPhoto OBITELJ Lukša (2) AKPhoto OBITELJ Lukša (3) AKPhoto OBITELJ Lukša (4)AKPhoto OBITELJ Lukša (6)AKPhoto OBITELJ Lukša (5)

 

Poslije sam saznala da je Lukša bio jako zadovoljan svojom zabavom, ali da je kao i svako dijete jedva čekao doći doma otvoriti darove : )

AKPhoto OBITELJ Lukša (16) AKPhoto OBITELJ Lukša (9) AKPhoto OBITELJ Lukša (10) AKPhoto OBITELJ Lukša (11) AKPhoto OBITELJ Lukša (12) AKPhoto OBITELJ Lukša (13)AKPhoto OBITELJ Lukša (17) AKPhoto OBITELJ Lukša (14)

Prekrasna obitelj, puna ljubavi i razumijevanja jedno prema drugome. Takav sam dojam dobila na našem fotkanju i druženju. Hvala vam što ste mi dopustili da budem dio vaše obiteljske svakodnevnice : )

AKPhoto OBITELJ Lukša (15)