Lovro|KRŠTENJE

 

Lovro me dočekao uspavan, završavajući zadnji spavanac prije akcije. Sa svoja 4,5 mjeseca bio je jako snažan i aktivan i nije dugo mirovao nakon što se probudio.

Ono što me se posebno dojmilo s ovog krštenja je sam obred koji bio je kratak i sladak. Kako je na krštenju bio samo najuži dio obitelji svećenik ih je pozvao do krstionice što je sve učinilo još intimnijim i meni posebnim. Lovro je sve sa velikim zanimanjem pratio i bio u interakciji sa svećenikom. Dok su svi nakon obreda pošli na večeru ja sam krenula doma s osjećajem ispunjenja i divljenja prema ljubavi koja se osjećala u ovoj obitelji.

AKPhoto KRSTENJE Lovro (1) AKPhoto KRSTENJE Lovro (2) AKPhoto KRSTENJE Lovro (3) AKPhoto KRSTENJE Lovro (4) AKPhoto KRSTENJE Lovro (5) AKPhoto KRSTENJE Lovro (6) AKPhoto KRSTENJE Lovro (7) AKPhoto KRSTENJE Lovro (8) AKPhoto KRSTENJE Lovro (9) AKPhoto KRSTENJE Lovro (10) AKPhoto KRSTENJE Lovro (11) AKPhoto KRSTENJE Lovro (12) AKPhoto KRSTENJE Lovro (13) AKPhoto KRSTENJE Lovro (14) AKPhoto KRSTENJE Lovro (15) AKPhoto KRSTENJE Lovro (16)