Lucija|KRŠTENJE

 

Uvijek mi je neizmjerno drago kada me obitelj ponovno zove da slikam krštenje njihovog drugog ili trećeg djeteta ; ). Tim ponovnim pozivom na najbolji mogući način vrednuju moj rad i daju mi energiju da se nastavim baviti fotografijom.

Sve je možda krenulo sa slikanjem zalazaka sunca, cvijeća i drugih prirodnih čuda i detalja, ali je s vremenom to za mene postalo puno više. Sada imam priliku ostaviti prijateljima uspomenu na njihove dragocijene trenutke obiteljskog života, dijeliti te trenutke s njima i upoznavati mnoge drage ljude.

Tako sam bila pozvana na krštenje Katine sekice Lucije i još jednom svjedočila s kolikom pažnjom i brigom se roditelji odnose prema njima i koliko je dom veseliji sa svakim novim životom u njemu.

AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(1)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(2)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(3)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(4)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(5)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(6)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(7)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(8)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(9)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(10)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(11)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(12)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(13)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(14)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(15)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(16)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(17)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(18)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(19)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(20)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(21)AKPhoto-KRSTENJE-Lucija-(22)