Adrijana & Hrvoje|VJENČANJE

 

“Life begins at the end of your comfort zone.”

 

Kad me Adrijana nazvala sa sretnom vijesti da se udaje i da želi da im ja budem fotograf preplavio me val raznolikih emocija.

Do sada nisam slikala vjenčanja i tu i tamo sam se poigravala s idejom, ali nisam bila odlučila krenuti tim putem. S jedne strane sam bila uzbuđena od pomisli da probam nešto novo, da se uputim u novu avanturu, a s druge sam se užasavala same pomisli jer nisam bila sigurna hoću li moći to napraviti dovoljno dobro da mladenci budu zadovoljni slikama s vjenčanja.

 

“Adventure begins where certainty ends.”

 

Koliko god mi se želudac grčio od treme na pomisao da prihvatim ponudu, glas u meni koji je bez zadrške bio za izazov je prevagnuo i pristala sam : ).

 

AKPhoto_VJENCANJE_A+H (1) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (2) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (3) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (4)

 

Adrijana i Hrvoje su bili predivni i vjerovali u mene da ću napraviti super posao. Oni su na dan vjenčanja bili toliko opušteni i veseli da mi je bio gušt provesti taj dan s njima i fotografirati ih. Lijepo je biti u nazočnosti slavlju iskrene ljubavi koju dijele njih dvoje.

 

AKPhoto_VJENCANJE_A+H (5) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (6)AKPhoto_VJENCANJE_A+H (30)AKPhoto_VJENCANJE_A+H-(35) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (11) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (12) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (13) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (14) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (15) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (16) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (17) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (18) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (19) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (20) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (21) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (22) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (23) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (24) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (25) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (32) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (33)AKPhoto_VJENCANJE_A+H (28) AKPhoto_VJENCANJE_A+H (29)

 

Dragi mladenci puno vam hvala što ste vjerovali u mene, što ste me izvukli iz moje zone sigurnosti i ponukali da isprobam nešto novo : ).

 

“And so the adventure begins…”