Proljeće i balončići|PORTRETI

 

Puhanje balončića zaista vraća u bezbrižne dane djetinjstva, u beskrajne proljetne dane igranja vani, u prirodi, na zraku.

U svakome od nas čuči još uvijek ono malo dijete koje bi se samo igralo, kojemu vrijeme ne leti nego teče u veselju, znatiželji i spontanosti. Premda se ne možemo vratiti u te dane, svakako se možemo prepustiti glasu djeteta u sebi. Možemo uživati u danu u kojem jesmo i prepustiti suncu, umjesto kazaljkama na satu, da svojim zalaskom kaže kad taj dan završava.

 

Citat_Ana

 

Upravo tako smo se Ana i ja osjećale na ovom proljetnom danu. Jedva smo dočekale lijepo vrijeme i boravak u prirodi. Odlučile smo otići u obližnju šumu i uživati u toplom danu, zelenilu i puhanju balončića. Sve je bilo savršeno osim što smo zaboravile da s toplim vremenom stižu i dosadne krvopije – komarci. Tako smo pored hvatanja balončića morale mahati rukama i da otjeramo neželjene letače. Dan je svejedno protekao u veselju, a evo i mali pregled u nastavku.

 

Ana1-PORTRETI Ana2-PORTRETI Ana3-PORTRETI Ana4-PORTRETI Ana5-PORTRETI Ana6-PORTRETI Ana7-PORTRETI Ana8-PORTRETI Ana9-PORTRETI Ana10-PORTRETI Ana11-PORTRETI Ana12-PORTRETI Ana13-PORTRETIAna14-PORTRETI Ana15-PORTRETI

 

Kao što se vidi, Ana se super snašla i u ulozi modela. Opuštena, vesela, prekrasnog osmijeha… Što više fotograf može poželjeti : )

 

Ana16-PORTRETI Ana17-PORTRETI Ana18-PORTRETI Ana19-PORTRETI Ana20-PORTRETI Ana21-PORTRETI Ana22-PORTRETI Ana23-PORTRETI Ana24-PORTRETI Ana25-PORTRETI Ana26-PORTRETI Ana27-PORTRETI Ana28-PORTRETI Ana29-PORTRETI1 Ana30-PORTRETI Ana31-PORTRETI Ana32-PORTRETI Ana33-PORTRETI Ana34-PORTRETI Ana35-PORTRETI_3 Ana36-PORTRETI