Ljubav na prvi klik|OSOBNO

Slika govori tisuću riječi, ali i riječi mogu biti podjednako impresivne i urezati se duboko u naše misli.

Citati su kao kapljice mudrosti, koje zajedno čine nepresušni izvor nadahnuća, formirajući tako nit vodilju u našim životima. Kad bi ih sve skupili načinili bismo nepresušni ocean. Premda ga u jednom životnom vijeku nebismo mogli cijelog preplivati, ipak svaki taj biser mudrosti, sve riječi s kojima se poistovjetimo mogu imati emotivni i motivirajući učinak na naše živote. Evo jednog citata koji se meni urezao u misli i riječi po kojima bih htjela nastaviti živjeti.

prvi citat

 

Stoga i pokrećem ovaj blog, da na jednom mjestu mogu njegovati svoju ljubav prema fotografiji i očuvanju dragocjenih životnih trenutaka.

Moja ljubav prema fotografiji počinje od 11. godine, od prvog putovanja na koje sam krenula sa starim Kodak instamatic fotoaparatom koji mi je otac povjerio. Lijepe uspomene s tog putovanja, kojim sam po prvi put napustila svoju domovinu, su sačuvane zbog tog čudesnog uređaja. I to je bilo to, ljubav na prvi klik. Svako sljedeće putovanje mi je bilo nezamislivo bez pratnje fotoaparata.

Od tada, ta ljubav je samo rasla i razvijala se, u nešto što sam sada spremna podijeliti s meni dragim ljudima i svim ostalim zaljubljenicima u fotografiju.  : )

Uživajte!

Andrea Kovač

nals_LOGO2