Leni i Eli|OBITELJ

 

Nešto najljepše što mi pruža fotografija je provesti dio vremena s jednom obitelji i u okruženju njihovog doma dokumentirati djeliće obiteljskog života. Jako sam zahvalna što imam priliku podijeliti s njima iskustvo prekrasnih trenutaka nježnosti između roditelja i djece ili između braće i sestara. Doživjeti ljubav i pažnju koju pružaju jedni drugima napuni me uvijek pozitivnom energijom.

U dom ove obitelji stigla je Eli. Kako sam ih već fotografirala kad je starija seka Leni imala krštenje, željeli su imati uspomenu na njihovu obitelj i dok je Eli još malena pa sam ih posjetila jednog dana u njihovom novom domu.

Premda je fokus možda trebao biti na najmlađem članu obitelji, moram priznati da je starija seka Leni ta koja me očarala. : )

Zanimljivo mi je bilo vidjeti kako je izrasla i razvila svoju osobnost. Prava mamina slika i prilika s tatinom zlatnom kosom. Jako me oduševila svojom energijom i zaigranošću. Pokazala mi je sve svoje gimnastičarske vještine skakanja po krevetu, rađenja zvijezdi, kolutova naprijed i nazad, špaga i mostova… Pravo me osvojila. : D

Koliko god je meni bilo zanimljivo gledati ju i fotografirati dok izvodi akrobatske točke, vjerujem da roditelji imaju pune ruke posla prateći njen neumorni tempo. Nadam se da će im biti lakše i Leni puno zanimljivije kad Eli malo poraste da ima nekoga s kim se može igrati.